Dorostenci TTC Kladno obhájili titul přeborníků středočeského kraje družstev

04.01.2015 22:45

V sobotu 3.ledna 2015 se odehráli přebory družstev mládeže středočeského kraje  , kterého se zúčasnili 3 družstva TTC Kladno .
V kategorii starších žáků v našem družstvu nastoupili  Adrian Assar, David  Záhrubský a Michal Procházka . V kategorii dorostenců jsme pak do přeborů postavili hned dvě mužstva.  A-mužstvo nastoupilo v sestavě Filip Strejc , Filip Mikulejský a Adrian Assar a B-mužstvo v sestavě Ondřej Procházka , Martin Burgr a Jakub Jílek .
Našim starším žákům se podařilo postoupit ze základní skupiny , ale čtvrtfinále už bylo nad jejich síly . B-mužstvo dorostenců bohužel prohrálo v základní skupině těsně 4:3 klíčový zápas s Brandýsem nad Labem a tak si play-off o medaile nezahráli, ale vše jsme si vynahradili výsledky našeho A mužstva dorostenců , které v celém turnaji vyhrálo ve všech utkáních .
V základní skupině jasně přehráli B-mužstvo Brandýsu nad Labem a o vítězství ve skupině rozhodli ve skvělém zápase se  silným mužstvem TSM Kladno , ve kterém se hrál asi nejhezčí stolní tenis celého turnaje . Všechny naše  3 ztracené body   byli po prohraných pětisetových zápasech . Filip Mikulejský podlehl v Janu Valentovi i Danu Hýžovi těsně v pátém setu a Adrian Assar prohrál v pátém setu Hýžovi 16 :14 !!!  Filip Strejc ale přehrál 3:0 Jana Valentu i Matyáše Bryndu  a spolu s Filipem Mikulejským přidali bod ze čtyřhry. Rozhodující 4 bod pak zajistil Adian Assar po hladkém vítězství nad Bryndou .
V semifinále pak naši hráči  jasně přehráli mužstvo Bělé Pod Bezdězem , čím si vybojovali postup do finále---->  opět proti TSM Kladno .
Bohužel finále celého turnaje se odehrálo až po 18 hodině večer (více jak 10 hodin po zahájení celého turnaje !!!! ) , takže to byl spíše souboj hráčů s vlastní únavou a schopností se soustředit na hru .
Opět jsme prohrávali pětisetové zápasy ,  Filip Strejc podlehl v pátém setu Janu Valentovi a dvojice Filip Strejc a Filip Mikulejský stejně podlehl ve čtyřhře dvojici  Valenta - Hýža . Naštěstí jsme získali tři povinné body po vítězstvích  Mikulejského a Assara nad Bryndou   a Strejce nad Hýžou . Rozhodující čtvrtý bod pak získal Filip Mikulejský nad Danem Hýžou v dalším pětisetovém zápase ( první pětisetový zápas který kluci v celém turnaji vyhráli ...) .
Gratulace všem hráčům , kteří representovali náš oddíl na těchto přeborech.

Zpět