Další úspěšné vystoupení našich dorostenců na Bodovacím Turnaji Mládeže ČR

23.11.2014 22:40

 Další kolo Bodovacího turnaje dorostu se odehrálo v sobotu 22.listopadu v Hustopečích . Do kvalifikační části turnaje nastoupili z našeho oddílu Jakub Jílek a Filip Mikulejský . Lépe se dařilo Filipu Mikulejskému který v prvním kole porazil Jakuba Dufka z KTS Zlín , ale o postup do hlavní soutěže podlehl 1:3 Ondřeji Vévodovi .
I v soutěži útěchy se Filipovi dařilo lépe nežli Jakubovi , když se po vítězství nad Šeblem ze Slavoje Praha probojoval do druhého kola , ale tam prohrál s Rubešem s Chrudimi .
Nejlepší výkon ale podal opět Filip Strejc , který díky svým úspěchům v minulých turnajích byl již nasazený přímo do hlavní soutěže a kvalifikace se nemusel účastnit . V základní skupině hlavního turnaje se utkal s pražskými hráči Dusíkem a Fauskem a Vévodovi s Malenovic. Se Stanislavem Dusíkem sice prohrál ,  ale po jistých vítězstvích 3:0 a 3:1 nad Fauskem a Vévodou postoupil z druhého místa mezi nejlepších 16 hráčů turnaje . Tam mu los přiřadil Martina Vítovce s Pražské Kotlářky . Po dvou prohraných setech se Filipovi podařilo otočit celý zápas a po vítězství 3:2 postoupit mezi 8 nejlepších dorostenců turnaje !!!!
Ve čtvrtfinále narazil na největšího favorita celého turnaje Jakuba Němečka z Kotlářky Praha , který  na letošních republikových turnajích neprohrál jediný zápas . Na tohoto soupeře již Filip nestačil a prohrál 0:3 .
 I přes porážku s Němečkem ,  je postup mezi nejlepších 8 skvělým výsledkem,  který Filipa Strejce  posunul již na 10.místo žebříčku dorostenců ČR .

Zpět